EPAL Nederland

EPAL Nederland is marktleider op het gebied van pallets in de distributieketen. Als het gaat om duurzame kwaliteit in goederenvervoer, dan is EPAL een sterke, gerennomeerde partner. Dit komt mede de kwaliteitscontroles en kwaliteitsgaranties. Doordat EPAL een dicht netwerk van reparatiepunten en productie-controles heeft, zijn zij niet alleen in Nederland, maar wereldwijd marktleider. Zij willen daarom ook op het gebied van innovatieve ontwikkelingen een toonaangevende rol spelen.

Constant gegarandeerde kwaliteit van EPAL Nederland

EPAL is altijd bezig met het uitbreiden en beveiligen van ’s werelds meest succesvolle open poolingsystem voor pallets. Om het systeem duurzaam te versterken en uit te breiden verricht EPAL waardevol communicatie- en lobbywerk. Daarnaast worden bestaande producten geoptimaliseerd en nieuwe oplossingen ontwikkeld in nauwe samenwerking met marktpartijen.

EPAL hecht veel waarde aan een constant hoge kwaliteit van pallets en gaasboxen wereldwijd. Zij realiseren dit door licenties af te geven aan zorgvuldig gecontroleerde producten en reparateurs. Daarbij worden deze ook nog onafhankelijk en permanent gecontroleerd door externe testorganisaties voor kwaliteitsborging.

Onafhankelijke controles

Om de constant hoge kwaliteit te waarborgen wordt de internationale pool van EPAL pallets als enigste ter wereld onderworpen aan onafhankelijke kwaliteitscontroles door externe organisaties. EPAL vindt dat het zelf garanderen dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat niet genoeg. Dit is de enige manier om de constant hoge kwaliteit te waarborgen die EPAL-pallets op de markt bieden.

EPAL kiest voor de meest gerenommeerde kwaliteitsinspectiebedrijven ter wereld, zoals Bureau Veritas, MÁV-REC Kft., China Certification & Inspection Group (CCIC). In alle door EPAL erkende productie- en reparatiebedrijven wordt de 100% naleving van de strikte constructie- en reparatienormen gecontroleerd. Deze kwaliteitscontrolebedrijven werken onafhankelijk van EPAL. Daarnaast vinden examens meestal plaats zonder voorafgaande aanmelding. Hiermee wordt de grootst mogelijke effectiviteit van kwaliteitsborging gegarandeerd.

ontdek de kracht van epal pallets

duurzame productie

internationaal netwerk

gegarandeerde kwaliteit

continuïteit voor uw supply chain

 

check hier onze;

Quality members
staan op EPAL

Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mag het merkteken EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht. Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens slechts aanbrengen, en daarmee een EPAL pallet produceren of repareren, als er door EPAL aan
dat bedrijf een licentie is verleend.

Quality Chain Member EPAL