Waar kan ik Europallets kopen?

Waar kan ik Europallets kopen? Europallets kopen met hoogwaardige EPAL kwaliteitsvoorwaarden doet u natuurlijk bij één van de EPAL Quality Members.

Europallets zijn de meest bekende en gangbare pallets in de markt. Bij de juiste gelijkmatige verdeling kunnen ze al voor transport tot maximaal 2.000 kg gebruikt worden. Wilt u Europallets kopen die volgens de EPAL normen zijn gefabriceerd? Zoek dan niet verder en vind ze hier, al onze leden zijn uiteraard gecertificeerd volgens de EPAL normen.

Europallet afmetingen

De europallets hebben een standaard afmeting van 80 bij 120 centimeter. Een pallet van EPAL kan alleen de aanduiding Europallet of EPAL pallet krijgen als deze voldoet aan de juiste EPAL eisen.

Onze quality members leveren onder andere de volgende Europallets:

  • Nieuwe Europallets: Deze pallets worden HT/KD (HeatTreated / KilnDried) geleverd.
  • 1e keus Europallets: Deze pallets zijn blank van kleur en z.g.a.n.
  • Gebruikte Europallets: Deze pallets zijn donkerder gekleurd. Ze zijn gecontroleerd en/of gerepareerd conform de EPAL eisen.

Waar kan ik nieuwe of gebruikte Europallets kopen?

Ook kunt u voor uw transport gebruikte of helemaal nieuwe Europallets kopen. Al onze EPAL leden hebben een ruime hoeveelheid pallets op voorraad. Hierdoor is er gegarandeerd beschikbaarheid van 100%. Wilt u besparen op de kosten, dan kunt u ook nog gebruikte Europallets inzetten.

Waar kan ik Europallets kopen?

ISPM15 Europallet kopen

Voor het internationaal transport zijn pallets en transportkisten nodig die voldoen aan de ISPM 15-norm. Alle europallets kunnen dus HT (HeatTreated) geleverd worden conform ISPM15 richtlijnen. Dit is een vereiste voor het exporteren buiten Europa. Het hout krijgt dan een hittebehandeling om eventuele organismen te doden.

Betaalbare & gebruikte Europallets kopen

U vindt bij onze EPAL leden een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte Europallets. Door te werken met gebruikte pallets kunnen de EPAL leden u een hele ruime keuze bieden. Grote kans dus dat er een Europallet in uw prijsklasse voorradig is.

Voor ieder budget een Europallet kopen

Afhankelijk van het gewenste doel voor de europallet en uw budget kunt u zelf kiezen van welke optie u gebruikmaakt:

  • Nieuwe Europallets: komen rechtstreeks van de fabrikant
  • Eerste keus Europallet: slechts enkele malen gebruikt
  • Tweede keus Europallet: zijn meerdere malen gebruikt
  • Gebruikte Europallets: zijn goed gebruikt maar voldoen nog steeds

ontdek de kracht van epal pallets

duurzame productie

internationaal netwerk

gegarandeerde kwaliteit

continuïteit voor uw supply chain

 

check hier onze;

Quality members
staan op EPAL

Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mag het merkteken EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht. Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens slechts aanbrengen, en daarmee een EPAL pallet produceren of repareren, als er door EPAL aan
dat bedrijf een licentie is verleend.

Quality Chain Member EPAL