Pallet reparatie

Pallet reparatie | Het laten repareren van een EPAL Europallet laat u doen bij bij één van de EPAL Quality Members.

Het is handig om te weten dat een Europallet een waarde heeft. Doordat Europallets opnieuw gebruikt kunnen worden hebben ze een handelswaarde. Uiteraard moeten de europallets van hout zijn en de gangbare afmetingen hebben én van goede kwaliteit zijn.

Euro pallet reparatie

Kapotte Europallets worden gerepareerd, mits er niet teveel beschadigingen zijn. Kortom Europallets hebben waarde. Omdat de pallets een waarde hebben is het een goed idee om uw kapotte pallet te repareren. Bovendien helpt u op deze manier mee aan het hergebruiken van Europallets, wat weer goed is voor het milieu. Wilt u de waarde van Europallets weten dan kunt u contact opnemen met één van onze EPAL Quality Members.

Hergebruik van gebruikte pallets goed voor het millieu

Een heel groot extra voordeel is dat hergebruik ook nog eens beter voor het milieu is. Door gebruikte Europallets in te kopen en door te verkopen geven de EPAL leden invulling aan de EPAL visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er zijn minder nieuwe Europallets nodig omdat wij gebruikte exemplaren een tweede kans geven en ze hergebruiken. Gevolg hiervan is dat er veel minder bomen gekapt hoeven te worden. Door pallets op te knappen, te repareren en te recyclen, zijn we samen maatschappelijk verantwoord bezig.

Voor ieder budget een Europallet

Afhankelijk van het gewenste doel voor de europallet en uw budget kunt u zelf kiezen van welke optie u gebruikmaakt:

  • Nieuwe Europallets: komen rechtstreeks van de fabrikant
  • Eerste keus Europallet: slechts enkele malen gebruikt
  • Tweede keus Europallet: zijn meerdere malen gebruikt
  • Gebruikte Europallets: zijn goed gebruikt maar voldoen nog steeds

ontdek de kracht van epal pallets

duurzame productie

internationaal netwerk

gegarandeerde kwaliteit

continuïteit voor uw supply chain

 

check hier onze;

Quality members
staan op EPAL

Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mag het merkteken EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht. Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens slechts aanbrengen, en daarmee een EPAL pallet produceren of repareren, als er door EPAL aan
dat bedrijf een licentie is verleend.

Quality Chain Member EPAL