Tweedehands Europallets?

Tweedehands Europallets kopen met hoogwaardige EPAL kwaliteitsvoorwaarden doet u natuurlijk bij één van de EPAL Quality Members.

Europallets zijn de meest bekende en gangbare pallets in de markt. Bij gelijkmatige verdeling kunnen ze voor transport tot maximaal 2.000 kg gebruikt worden.

Wilt u gebruikte Europallets die voldoen aan de EPAL kwaliteitsnormen? Zoek dan niet verder, al onze leden zijn uiteraard gecertificeerd volgens de EPAL normen.

tweedehands europallets

Betaalbare & tweedehands Europallets

U vindt bij onze EPAL leden een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte Europallets. Door te werken met gebruikte pallets kunnen de EPAL leden u een hele ruime keuze bieden. Grote kans dus dat er een Europallet in uw prijsklasse voorradig is.

Hergebruik Europallets goed voor het milieu

Een heel groot extra voordeel is dat hergebruik ook nog eens beter voor het milieu is. Door gebruikte Europallets in te kopen en door te verkopen geven de EPAL leden invulling aan de EPAL visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er zijn minder nieuwe Europallets nodig omdat wij gebruikte exemplaren een tweede kans geven en ze hergebruiken. Gevolg hiervan is dat er veel minder bomen gekapt hoeven te worden. Door pallets op te knappen, te repareren en te recyclen, zijn we samen maatschappelijk verantwoord bezig.

Grote voorraad tweedehands Europallets

Door de grote voorraden kunnen onze leden snel leveren en heeft u als klant een zeer ruime keuze. Er zijn grofweg drie soorten Europallets:

  • Gebruikte Europallets
  • Nieuw Europallets
  • HT Europallets  (ISPM-15 norm)

Voor alle gebruikte pallets geldt dat ook de EPAL-certificering aanwezig is. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Voor ieder budget een Europallet

Afhankelijk van het gewenste doel voor de europallet en uw budget kunt u zelf kiezen van welke optie u gebruikmaakt:

  • Nieuwe Europallets: komen rechtstreeks van de fabrikant
  • Eerste keus Europallet: slechts enkele malen gebruikt
  • Tweede keus Europallet: zijn meerdere malen gebruikt
  • Gebruikte Europallets: zijn goed gebruikt maar voldoen nog steeds

ontdek de kracht van epal pallets

duurzame productie

internationaal netwerk

gegarandeerde kwaliteit

continuïteit voor uw supply chain

 

check hier onze;

Quality members
staan op EPAL

Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mag het merkteken EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht. Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens slechts aanbrengen, en daarmee een EPAL pallet produceren of repareren, als er door EPAL aan
dat bedrijf een licentie is verleend.

Quality Chain Member EPAL