Europallets inleveren

Europallets inleveren kunt u doen bij één van de EPAL Quality Members.

Waarde Europallets

Het is handig om te weten dat een Europallet een waarde heeft. Doordat Europallets opnieuw gebruikt kunnen worden hebben ze een handelswaarde. Uiteraard moeten de europallets van hout zijn en de gangbare afmetingen hebben én van goede kwaliteit zijn.

Reparatie Europallets

Kapotte Europallets worden gerepareerd, mits er niet teveel beschadigingen zijn. Kortom Europallets hebben waarde. Wilt u de waarde van Europallets weten dan kunt u contact opnemen met één van onze EPAL Quality Members.

Europallets ophalen

Omdat Europallets zeker nog wat waard zijn, halen de EPAL leden graag europallets die u over heeft op. EPAL europallets en blokpallets kunt u dus inleveren bij de EPAL leden. Ze worden dan bij u opgehaald als het u uitkomt en u krijgt er ook nog eens een mooie vergoeding per pallet voor.

Verkopen Europallets

In principe is het inleveren van Europallets tegen een vergoeding hetzelfde als het verkopen van Europallets. Heeft u Europallets die u wilt verkopen, neem dan contact op met één van de EPAL Quality Members.

ontdek de kracht van epal pallets

duurzame productie

internationaal netwerk

gegarandeerde kwaliteit

continuïteit voor uw supply chain

 

check hier onze;

Quality members
staan op EPAL

Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mag het merkteken EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht. Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens slechts aanbrengen, en daarmee een EPAL pallet produceren of repareren, als er door EPAL aan
dat bedrijf een licentie is verleend.

Quality Chain Member EPAL