EPAL logo wit  NEDERLAND  013 – 5944 518    info@epalnl.nl    contactpagina

Pallethandel

EPAL Nederland is hét centrum, aanspreekpunt en tevens belangenbehartiger voor producenten, reparateurs, handelaren en gebruikers die te maken hebben met de pallethandel van EPAL pallets. EPAL heeft in heel Noord-West Europa een dominante positie wat betreft de handel in pallets. EPAL Nederland op haar beurt, wil een kwaliteitsbevorderend orgaan zijn als onderdeel van de hedendaagse supply chain.

EPAL’s dichte netwerk van fabrikanten, handelaars, reparateurs en quality members, vormen samen het meest circulaire poolsysteem. Door het dichte netwerk nooit lang zoeken naar EPAL kwaliteit als het om pallets gaat.

Epal pallets inleveren

Doordat EPAL pallets opnieuw gebruikt kunnen worden hebben ze een handelswaarde. De pallets moeten natuurlijk wel van hout zijn, de juiste afmetingen hebben en van goede kwaliteit zijn.

Grote voorraad tweedehands Europallets

De leden kunnen snel leveren door de grote voorraden. Daarnaast heeft u als klant een zeer ruime keuze. Er zijn drie soorten Euro pallets:

  • Gebruikte Europallets
  • Nieuwe Europallets
  • HT Europallets  (ISPM-15 norm)

U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit, want voor alle gebruikte Euro pallets geldt dat ook de EPAL-certificering aanwezig is.

Pallethandel EPAL

Voor ieder budget een Europallet

Afhankelijk van het gewenste doel voor de europallet en uw budget kunt u zelf kiezen van welke optie u gebruikmaakt:

  • Nieuwe Europallets: komen rechtstreeks van de fabrikant
  • Eerste keus Europallet: slechts enkele malen gebruikt
  • Tweede keus Europallet: zijn meerdere malen gebruikt
  • Gebruikte Europallets: zijn goed gebruikt maar voldoen nog steeds

Uw Epal pallets inleveren bij een pallethandel

In principe is het inleveren van Euro pallets tegen een vergoeding hetzelfde als het verkopen van Europallets. Heeft u Europallets die u wilt verkopen, neem dan contact op met één van de EPAL Quality Members.

ontdek de kracht van epal pallets

duurzame productie

internationaal netwerk

gegarandeerde kwaliteit

continuïteit voor uw supply chain

 

check hier onze;

Quality Members staan op EPAL

Pallet handelaren

Met ingang van april 2018 is de EPAL Nederland handelslicentie ingevoerd. In het kort komt het erop neer dat de inspectie-organisatie Bureau Veritas ook handelaren gaat controleren. De reden voor deze invoering is dat steeds meer gebruikers van EPAL-pallets een kwaliteitsgarantie eisen van handelaren.

Bedrijven die lid zijn van EPAL hebben een licentie om op de genoemde locatie EPAL-pallets te produceren en/of te repareren. Zij leveren u daarmee de zekerheid van een kwalitatief goede EPAL-pallet.

Pallet reparateurs

Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mag het merkteken EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht. Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens slechts aanbrengen, en daarmee een EPAL-pallet produceren of repareren, als er door EPAL aan dat bedrijf een licentie is verleend.