Nieuwe Europallets kopen

Nieuwe Europallets kopen | Europallets met hoogwaardige EPAL kwaliteitsvoorwaarden kopen doet u natuurlijk bij één van de EPAL Quality Members.

Europallets zijn de meest bekende pallets in de markt. Bovendien kunnen ze bij een gelijkmatige verdeling voor transport tot maximaal 2.000 kg gebruikt worden. Wilt u Europallets kopen? Zoek dan niet verder, al onze leden zijn uiteraard gecertificeerd volgens de EPAL normen.

Gebruikte of nieuwe Europallets kopen

U kunt voor transport gebruikte of nieuwe Europallets kopen. Bovendien hebben alle EPAL leden een ruime hoeveelheid pallets op voorraad. Daardoor is er gegarandeerd beschikbaarheid van 100%. Maar wilt u besparen op de kosten? Dan kunt u gebruikte Europallets inzetten.

nieuwe europallets kopen

ISPM15 Europallet kopen

Pallets die worden gebruikt voor internationaal transport moeten bovendien voldoen aan de ISPM15 norm. Dit houdt in dat de pallets een hittebehandeling krijgen om eventuele organismen te doden, dit heet HT (HeatTreated). Dit is een vereiste voor het exporteren naar het buitenland.

Betaalbare & gebruikte Europallets

Bij onze EPAL leden vindt u een uitgebreid assortiment met nieuwe en gebruikte Euro pallets. Bovendien werken wij met gebruikte pallets en zo kunnen onze EPAL leden u een ruim aanbod Euro pallets bieden, zo is er altijd een pallet in uw prijsklasse beschikbaar.

Voor elk budget een Europallet kopen

Afhankelijk van het gewenste doel voor de europallet en uw budget kunt u zelf kiezen van welke optie u gebruikmaakt:

  • Nieuwe Europallets: komen rechtstreeks van de fabrikant
  • Eerste keus Europallet: slechts enkele malen gebruikt
  • Tweede keus Europallet: zijn meerdere malen gebruikt
  • Gebruikte Europallets: zijn goed gebruikt maar voldoen nog steeds

ontdek de kracht van epal pallets

duurzame productie

internationaal netwerk

gegarandeerde kwaliteit

continuïteit voor uw supply chain

 

check hier onze;

Quality members
staan op EPAL

Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mag het merkteken EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht. Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens slechts aanbrengen, en daarmee een EPAL pallet produceren of repareren, als er door EPAL aan
dat bedrijf een licentie is verleend.

Quality Chain Member EPAL