EPAL logo wit  NEDERLAND  013 – 5944 518    info@epalnl.nl    contactpagina

Epal pallets inleveren

Epal pallets inleveren met hoogwaardige EPAL kwaliteitsvoorwaarden doet u natuurlijk bij één van de EPAL Quality Members.

Het is handig om te weten dat een Europallet een waarde heeft. Doordat Europallets opnieuw gebruikt kunnen worden hebben ze een handelswaarde. Uiteraard moeten de europallets van hout zijn en de gangbare afmetingen hebben én van goede kwaliteit zijn.

Grote voorraad tweedehands Europallets

Door de grote voorraden kunnen onze leden snel leveren en heeft u als klant een zeer ruime keuze. Er zijn grofweg drie soorten Euro pallets:

  • Gebruikte Europallets
  • Nieuwe Europallets
  • HT Europallets  (ISPM-15 norm)

Voor alle gebruikte Euro pallets geldt dat ook de EPAL-certificering aanwezig is. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Epal pallets inleveren

Voor ieder budget een Europallet

Afhankelijk van het gewenste doel voor de europallet en uw budget kunt u zelf kiezen van welke optie u gebruikmaakt:

  • Nieuwe Europallets: komen rechtstreeks van de fabrikant
  • Eerste keus Europallet: slechts enkele malen gebruikt
  • Tweede keus Europallet: zijn meerdere malen gebruikt
  • Gebruikte Europallets: zijn goed gebruikt maar voldoen nog steeds

Reparatie Europallets

Kapotte Europallets worden gerepareerd, mits er niet teveel beschadigingen zijn. Kortom Europallets hebben waarde. Wilt u de waarde van Europallets weten dan kunt u contact opnemen met één van onze EPAL Quality Members.

Europallets ophalen

Omdat Europallets zeker nog wat waard zijn, halen de EPAL leden graag europallets die u over heeft op. EPAL europallets en blokpallets kunt u dus inleveren bij de EPAL leden. Ze worden dan bij u opgehaald als het u uitkomt en u krijgt er ook nog eens een mooie vergoeding per pallet voor.

Uw Epal pallets inleveren

In principe is het inleveren van Euro pallets tegen een vergoeding hetzelfde als het verkopen van Europallets. Heeft u Europallets die u wilt verkopen, neem dan contact op met één van de EPAL Quality Members.

ontdek de kracht van epal pallets

duurzame productie

internationaal netwerk

gegarandeerde kwaliteit

continuïteit voor uw supply chain

 

check hier onze;

Quality Members staan op EPAL

Pallet handelaren

Met ingang van april 2018 is de EPAL Nederland handelslicentie ingevoerd. In het kort komt het erop neer dat de inspectie-organisatie Bureau Veritas ook handelaren gaat controleren. De reden voor deze invoering is dat steeds meer gebruikers van EPAL-pallets een kwaliteitsgarantie eisen van handelaren.

Bedrijven die lid zijn van EPAL hebben een licentie om op de genoemde locatie EPAL-pallets te produceren en/of te repareren. Zij leveren u daarmee de zekerheid van een kwalitatief goede EPAL-pallet.

Pallet reparateurs

Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mag het merkteken EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht. Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens slechts aanbrengen, en daarmee een EPAL-pallet produceren of repareren, als er door EPAL aan dat bedrijf een licentie is verleend.