VERZILVER HET EPAL LIDMAATSCHAP!

Wie het EPAL certificaat voert, kan daarmee het lidmaatschap nog eens extra verzilveren. Want steeds meer verbruikers zoals grote retailers en warehouses stellen in verband met de toenemende automatisering eisen aan de kwaliteit van de pallets.

Sensoren bij ingangen van grote moderne groente distributiecentra bijvoorbeeld, pikken lastdragers die niet 100% in orde zijn er meer en meer uit. EPAL dus als garantie-label voor kwaliteit waarbij het bekende ovale logo tegelijkertijd symboliseert dat er een organisatie achter staat die de kwaliteit ook werkelijk bewaakt. Die niet voor niets het bureau Veritas als controle instituut heeft. Dit van oorsprong Noorse bureau heeft als wapenspreuk “Shaping a world of trust” en heeft als kerntaak, zoals het op hun website staat: ‘Our solutions and services help our clients reduce risk, improve their performance and meet the challenges of quality, health & safety, environmental protection and social responsibility’. Niet verwonderlijk dat ook steeds meer EPAL leden het EPAL logo bewust op hun websites, briefpapier en visitekaartjes afbeelden. Een goede zaak want dat helpt ook datgene waar EPAL voor staat – duurzame kwaliteit en kracht, nog wijder te verbreiden.

Voor alle duidelijkheid nog even ons logo afgebeeld, bestanden van dit logo of van ander promotiemateriaal zijn te bevragen bij het secretariaat.

Dit is één van de artikelen uit de jubileum editie van de EPAL STARS, download de hele editie als pdf >>