5e Editie Epal Stars | DÁG 2020… WELKOM 2021!

In deze EPAL Stars gaat het in de diverse artikelen over de toekomst in de logistiek in het algemeen en over die in onze branche in het bijzonder. Maar er is natuurlijk ook alle reden om even achterom te kijken. In de media lezen we dat door de coronacrisis veel mensen roepen dat ‘2020 een verloren jaar is dat we zo snel mogelijk achter ons moeten laten en dus vergeten’. Onze persoonlijke gezondheid was en is natuurlijk het allerbelangrijkste; kijken we echter vanuit zakelijk perspectief dan was het voor EPAL een zeer opmerkelijk positief jaar. We maakten – daar wijzen de cijfers op – de grootste groei door ooit als EPAL Nederland. Ook internationaal is er een opmerkelijke groei wat betreft productie en reparatie-aantallen. Daarmee hebben we internationaal ons marktleiderschap nog verder verstevigd en daar zijn we als bestuur in Nederland natuurlijk ook trots op.

Parallel met deze groei zien we bij EPAL ook de technologische vooruitgang. De ontwikkelingen rond iPAL die in de vorige editie van de Stars uitvoerig aan bod kwam en ook nu weer wordt aangestipt, krijgt in 2021 en daarna nog concretere vorm. EPAL neemt dus ook als het gaat om innovatie het voortouw. Een logische en ook noodzakelijke ontwikkeling, zie ook het artikel van Raymond Tukker die aankondigt dat we nog maar aan het begin staan van de veranderingen in de logistieke wereld.

Al deze ontwikkelingen onderstrepen nog maar eens weer het belang van het open pooling systeem. Natuurlijk is dit alles geen reden om comfortabel achterover te gaan leunen. Ook in 2021 zullen we voortdurend kijken naar punten die we kunnen verbeteren. Zodat we een steeds sterkere schakel in de keten zullen zijn maar ook blijven.

Lees onze 5e editie van Epal Stars >>

Bestuur EPAL NL