SLIMME INNOVATIE IN DE KETEN

EPAL heeft ’s werelds grootste open pooling systeem met het dichtste netwerk en onze groep Quality Chain Members groeit gestaag. We vinden het fijn onze leden een podium in de EPAL Stars te bieden als er interessante innovaties te melden zijn. Maar dat betekent natuurlijk niet dat EPAL zélf stil moet blijven zitten. Als marktleider moet EPAL juist het voortouw nemen in het integreren van innovaties in onze bestaande keten. En dat doen we.

Met iPAL zet EPAL een stap in de toekomst. iPAL betekent een ongekende digitale revolutie die afrekent met de gebruikelijke papieren rompslomp in de logistieke wereld. De EPAL Euro pallet QR ontwikkelingsslag begint bij het merken van de EPAL pallets met een QR-Code. Nu kunt u zelf de leeftijd, onderhoudsgeschiedenis en labels van het pallet achterhalen. U weet dat EPAL garant staat voor kwaliteit in de keten, nu kunt u ook zien hoe dat gebeurt. Zo houden we iedereen op de hoogte en maken we onze keten nóg sterker.

ALLES IN ÉÉN APP

Via de EPAL Euro pallet QR app is het mogelijk om vele pallets tegelijk te monitoren en in één oogopslag te zien waar uw lading zich bevindt. En zo kunt u, met dezelfde app, uw medewerkers ondersteunen tijdens het laden van een vracht. Als u ook toetreedt tot het EPAL Euro pallet QR platform kunt u het management van al uw pallets regelen. Voorraadbeheer en accountmanagement worden veel intuïtiever en de wisselingen van de voorraad kunt u per seconde bijhouden. Door de toevoeging van kunstmatige intelligentie is het opmaken van de inventaris slechts één druk op de knop.

Wij digitaliseren de grootste open palletpool ter wereld en maken onze pool daarmee ook de slímste ter wereld. Kies ook voor digitaal beheer en sluit aan in de keten van early adapters. Meer weten? Mail epal@epalnl.nl of bel (+31) 0135944518. Krachtig én duurzaam in de keten.

Dit is één van de artikelen uit de jubileum editie van de EPAL STARS, download de hele editie als pdf >>